Walle Inter Media
Beste Nettbutikk
Nettsider
Vi tilbyr
Kontakt oss
VI tilbyr
VI tilbyr følgende markedsførings tjenester

Walle Inter Media AS tilbyr reklame kampanjer på våre nettsider! Vi kan legge til reklame banners, oppføring av deres nettsider i våre nettkataloger og legge til tekstlink annonser på våre norske nettsider!

Affiliate markedsføring
Å benytte seg av affiliate markedsføring er en effektiv teknikk både for annonsører og deg som driver egen nettside. Hvis vi ser det fra en annonsør sitt ståsted, så vil du spare mye penger på at du kun betaler for annonser som gir konvertering.

Annonsen din blir nemlig tilgjengelig for et nettverk av medier, som selv kan plukke ut de annonsene de ønsker å vise. Du betaler altså kun dersom et klikk fra nettstedet fører til et salg for deg, slik at dette er en svært effektiv måte å markedsføre seg selv på.

For deg som har egen nettside kan det også være store summer å hente på affiliate markedsføring.

Ved å registrere nettsiden din hos nettverk som TradeDoubler, Adtraction og Adservice kan du legge ut annonser på dine nettsider, og tjene penger når dine besøkende handler via annonsene dine.

Ved å vise relevante annonser, som reisepakker til syden på en ferieside, kan man oppnå mange salg på denne måten. Ettersom du kun betales dersom den aktuelle annonsøren får noe igjen for det, vil det være ekstremt viktig med annonser som er relevante iforhold til det dine besøkende leter etter.

Søkemotoroptimalisering
Å bli fanget opp av søkemotorer som Google er ekstremt viktig for at du skal få besøkende på din nettside. Det er stor konkurranse om å havne på de første sidene i søkeresultatene, og derfor bruker man søkemotoroptimalisering (SEO) for å gjøre at nettopp ditt nettsted er blant de første i resultatene.

Det finnes flere ulike teknikker man kan benytte for å rangere høyt i søkemotorene. Det vanligste er å optimalisere nettsiden rundt spesifikke søkeord som er relaterte til nettsiden din. Man kan ikke bli best på alt - derfor nøyer man seg med å fokusere på de punktene som er aktuelle for din bedrift.

SEO
Copyright © 2013 - 2023 Walle Inter Media AS - Sidekart